fbpx

Ηράκλειο 2023: Δίδυμο μαμάς και κόρης από τον Λίβανο στο μπιτς βόλεϊ

Ηράκλειο 2023: Δίδυμο μαμάς και κόρης από τον Λίβανο στο μπιτς βόλεϊ

Ένα όμορφο “δίδυμο” Μαμάς και κόρης ταξίδεψε από τον Λίβανο στο Ηράκλειο Κρήτης για να αγωνιστεί στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, στο αγώνισμα του μπιτς βόλεϊ.

Ο λόγος για τις Ηamze Mirvette με την Cheiykho Mirna. Η μαμά είναι η Ηamze (1977) και η κόρη η Mirna (2004). Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διαφορά ηλικίας τους καλύπτεται από την αγάπη τους για το άθλημα της άμμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, δεν δίστασαν να πληρώσουν από την τσέπη τους τα έξοδα για να έρθουν στην Κρήτη, αφού η Oμοσπονδία δεν τους τα κάλυπτε.

«Ήρθαμε μόνες μας στην Ελλάδα. Πληρώσαμε τα εισιτήρια και την διαμονή μας. Περνάμε τόσο ωραία εδώ και θα το… ξανακάναμε με χαρά αν και μας κόστισε κάτι παραπάνω», είπε η μαμά.

Με την κόρη να συμπληρώνει «τo τουρνουά είναι καταπληκτικό και οι εγκαταστάσεις στον Καρτερό τρομερές. Είμαστε χαρούμενες που ζούμε όλη από αυτή την γιορτή».

Για το πόσο ιδιαίτερο είναι να παίζει αγώνα με συμπαίκτρια την μητέρα της ανέφερε: «Mπορεί να παίζω με την μαμά μου, αλλά στον αγώνα το ξεχνάω. Είναι απλά το άλλο μου μισό στο φιλέ. Την σέβομαι στον αγώνα, όπως το κάνω και όταν είμαστε μαζί στο σπίτι. Υπάρχει πειθαρχεία και επικοινωνούμε με… κλειστά μάτια», και συνέχισε «παίζουμε μαζί 9 χρόνια και απολαμβάνουμε κάθε αγώνα που αγωνιζόμαστε μαζί. Μάλιστα δεν έχουμε προπονητή. Προπονητής είναι η μάνα μου. Όπως συμβαίνει και στο σπίτι»! Σε πέντε χρόνια, που η αδερφή μου θα γίνει 14 χρονών, θα πάρει την… σκυτάλη από την μητέρα μας και θα παίζουμε ως δίδυμο».

«Ναι, θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση τότε, αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμα… δρόμο για νέες διακρίσεις», συμφώνησε η Ηamze, αφού το δίδυμο έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Μαρόκου και κατέληξε «ο άνδρας μου μας υποστηρίζει και είναι ο πιο φανατικός οπαδός μας. Ήθελε να έρθει μαζί μας στην Κρήτη, αλλά θα δει τους αγώνες από την τηλεόραση»!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ