fbpx

Ηλυσιακός: Με άλλη… ομάδα τη νέα σεζόν και Κωστακόπουλο στον πάγκο

Ηλυσιακός: Με άλλη… ομάδα τη νέα σεζόν και Κωστακόπουλο στον πάγκο

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηλυσιακού είναι έτοιμη να μπει δυναμικά στη νέα αγωνιστική σεζόν με νέο πρόσωπο στο “τιμόνι” της και εντελώς αλλαγμένο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κωστακόπουλος αντικατέστησε την Κάταλιν Κις στον πάγκο του Ηλυσιακού, με τον έμπειρο τεχνικό να καλείται να παρουσιάσει μια πιο δυναμική ομάδα, που δεν θα χρειαστεί να παλέψει στα play-out για την παραμονή.

Την περσινή χρονία οι “κίτρινες” αγωνίστηκαν στα play-out με τον ΖΑΟΝ, κέρδισαν την παραμονή τους και παράλληλα την 9η θέση της Volley League γυναικών. Επίσης, κατέκτησαν την 9η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος.

Μάλιστα, ο Ηλυσιακός έγραψε ιστορία, αφού έφερε την καλύτερη μεταγραφή ξένης όσον αφορά τον σύλλογο. Ο λόγος για την διεθνή Γερμανίδα ακραία, Βανέσσα Αγκμπορτάμπι, που θα βρίσκεται στην Ελλάδα για χάρη του Ηλυσιακού ως τα Χριστούγεννα.

Επίσης, ενισχύθηκε με την Αμερικανίδα κεντρικό Μπριάννα Καντίκου, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Γερμανίας, ενώ έφερε και την πασαδόρο Γιοβάνα Γκόγκιτς από την Σερβία. Τέλος, πήρε την Κύπρια λίμπερο, Εβίτα Λεωνίδου από τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά τις Ελληνίδες με την φανέλα του Ηλυσιακού θα αγωνίζονται τη φετινή σεζόν οι Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου, Φερονίκη Ζιόγα, Ιουλία Ζώρζου, Φαίη Μπακοδήμου, Σοφία Κατσίκα, Άννα Μαρία Καλλή, Θεοδώρα Μπόκη και Αντωνίνα Κοντούδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η μόνη που έμεινε από το περσινό ρόστερ είναι η Αγάπη Μπρούκς.

Το ρόστερ του Ηλυσιακού τη σεζόν 2022/23:
Πασαδόροι: Γιοβάνα Γκόγκιτς, Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου
Ακραίες: Βανέσσα Αγκμπορτάμπι, Φαίη Μπακοδήμου, Αγάπη Μπρουκς, Σοφία Κατσίκα
Κεντρικές: Άννα Μαρία Καλλή, Μπριάννα Καντίκου, Θεοδώρα Μπόκη
Διαγώνιες: Φερονίκη Ζιόγα, Ιουλία Ζώρζου
Λίμπερο: Εβίτα Λεωνίδου, Αντωνίνα Κοντούδη

Προπονητής: Νίκος Κωστακόπουλος
Τιμ μάνατζερ: Κωνσταντίνος Κογκαλίδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ