fbpx

Corona Cup: Με τρεις ήττες ολοκλήρωσε την πορεία του στην Ρουμανία ο Άθλος Ορεστιάδας

Corona Cup: Με τρεις ήττες ολοκλήρωσε την πορεία του στην Ρουμανία ο Άθλος Ορεστιάδας

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα φιλικά ματς γνώρισε ο Άθλος Ορεστιάδας επί ρουμανικού εδάφους, για την 3η αγωνιστική του διεθνούς φιλικού τουρνουά «Corona Cup», με την ελληνική ομάδα να ηττάται από την Κορόνα Μπράσοφ με 3-1 σετ (24-26, 25-18, 26-24, 25-20).

Η ελληνική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο ματς κερδίζοντας το πρώτο σετ, όμως κατέκτησαν οι “γηπεδούχοι” όλα τα υπόλοιπα και πήραν τη νίκη, με την οποία και σφράγισαν την πρωτιά στον όμιλο. Στο παιχνίδι της Παρασκευής (29/10), οι παίκτες του Κριστιάν Τσιτιγκόι ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες του tie-break από την CSM Constanta με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 25-17, 21-25, 15-8).

«Ήταν ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είχαμε καλές στιγμές στον αγώνα ιδιαίτερα στο α’ σετ, αλλά στη συνέχεια η κόπωση και η έλλειψη αλλαγών, επηρέασαν την απόδοσή μας. Μετά από 3 δυνατά μας και δέκα σετ που παίξαμε σε λιγότερο από ένα 24ωρο τις δυο πρώτες μέρες και ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα, είναι δύσκολο να διατηρήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλό επίπεδο.

Αλλά είδαμε και σήμερα κάποια καλά πράγματα, όπως και τις προηγούμενες μέρες, διαρκής βελτίωση, αλλά και κάποια θέματα, που έχουν να κάνουν με τη φυσική κατάσταση. Γενικά από την παρουσίας μας στο τουρνουά είμαι ευχαριστημένος από πολλά πράγματα που είδα και πιστεύω ότι κάποια άλλα μπορούμε να τα διορθώσουμε» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ρουμάνος τεχνικός, σε ένα «μίνι απολογισμό» της συμμετοχής του Άθλου Ορεστιάδας στο τουρνουά της Ρουμανίας.

Άθλος Ορεστιάδας (Κ. Τσιτιγκόι): Σόρρα, Μπέικ 15, Ρίστιτς 7, Ρενάν 27, Αλεξάκης 4, Ράμος 5, (λ) Συναδινός (42% υπ), Β. Μποζίδης 6

Η τελική κατάταξη:
1η θέση – CSM Corona Brasov
2η θέση – CSM Constanta
3η θέση – SCM Zalău
4η θέση – Άθλος Ορεστιάδας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ