fbpx

Πήγασος Πολίχνης: Με ελληνικό κορμό για την παραμονή τη νέα σεζόν

Πήγασος Πολίχνης: Με ελληνικό κορμό για την παραμονή τη νέα σεζόν

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου ξεκινά και επίσημα τους εντός Ελλάδος αγώνες του ο Πήγασος Πολίχνης από το League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Η ομάδα έχοντας προπονηθεί όλο αυτό το διάστημα δυνατά και έχοντας δώσει τα πρώτα της παιχνίδια στους Βαλκανικούς, όπου κατέκτησαν την 3η θέση, δηλώνει έτοιμη για τις υποχρεώσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Πήγασος την περσινή σεζόν κατέκτησε την 7η θέση στην Volley League ανδρών, μένοντας για ακόμη μια χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, ενώ έφτασε και μέχρι τα προημιτελικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Στόχος τη σεζόν 2023/24 είναι φυσικά η παραμονή στην Α1, αλλά και να πραγματοποιήσει μια καλύτερη παρουσία στο Κύπελλο σε σχέση με πέρσι (πήρε την 9η θέση).

Στον πάγκο του Πήγασου θα παραμείνει για ακόμη μια σεζόν ο Γιάννης Ορφανός, ενώ μαζί του από το περσινό ρόστερ έχει τους Κωνσταντίνο Διονά, Γιώργο Μπαλούκα, Αντώνη Μπουράκη, Κώστα Προύσαλη, Μάκη Κανέλλο, Αργύρη Μαυροβουνιώτη, Αθανάσιο Κεσεσίδη, Απόστολο Παλαιοχωρινό, Απόστολο Αρμενάκη και Νίκο Μίλη.

Οι νέες προσθήκες για την ομάδα της Πολίχνης είναι οι Δημήτρης Τσαλικιάν, Γιώργος Τζιουμάκας, Κωνσταντίνος Μπαρδούκας, Χρήστος Γιαμακίδης, Κώστας Καπετανίδης και ο μοναδικός ξένος στο ρόστερ Γιόχαν Λεόν.

Το ρόστερ του Πήγασου για τη σεζόν 2023/24:
Πασαδόροι: Κώστας Προύσαλης, Γιαννακίδης Χρήστος, Κωνσταντίνος Διονάς
Ακραίοι: Κωνσταντίνος Καπετανίδης, Δημήτρης Τσαλικιάν, Αργύρης Μαυροβουνιώτης, Γιόχαν Λεόν, Απόστολος Παλαιοχωρινός
Διαγώνιοι: Κωνσταντίνος Μπαρδούκας, Νίκος Μήλης, Γιώργος Τζιουμάκας
Κεντρικοί: Απόστολος Αρμενάκης, Θανάσης Κεσεσίδης, Μάκης Κανέλλος
Λίμπερο: Αντώνης Μπουράκης, Αλέξανδρος Παλαιοχωρινός

Προπονητής: Γιάννης Ορφανός
Βοηθός προπονητή, στατιστικολόγος: Κώστας Μαζιώτης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ