fbpx

Τσιτιγκόι: «Είναι πολύ ευχάριστο που θα παίξουμε για πρώτη φορά φέτος στο σπίτι μας»

Τσιτιγκόι: «Είναι πολύ ευχάριστο που θα παίξουμε για πρώτη φορά φέτος στο σπίτι μας»

Από σήμερα, Παρασκευή (20/10) και μέχρι την Κυριακή (22/10) στο νέο κλειστό γυμναστήριο “Ν. Σαμαράς” οι αθλητές του Άθλου Ορεστιάδας ρίχνονται στην μάχη της διάκρισης του φετινού League Cup “N. Σαμαρά”.

Ο Ρουμάνος Τεχνικός του Άθλου, Κριστιάν Τσιτιγκόι, μίλησε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του που ο θεσμός θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα.

«Είναι πολύ ευχάριστο που θα παίξουμε για πρώτη φορά φέτος στο σπίτι μας μπροστά στο κόσμο της Ορεστιάδας. Πρόκειται για τρεις νέες ομάδες και για αυτό, πέρα από κάποια βίντεο , δε γνωρίζει πολλά πράγματα ο ένας αντίπαλος για τον άλλον. Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και σίγουρα αυτό το τριήμερο θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των ομάδων για την πρεμιέρα της Volley league. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Και στις δύο αναμετρήσεις θα παίξουμε για τη νίκη και για να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας που θα βρεθεί δίπλα μας για να μας στηρίξει και να χαρεί όμορφο βόλεϊ», δήλωσε με ο Ρουμάνος τεχνικός προπονητής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ