fbpx

CEV Cup: Με στόχο την παρθενική του πρόκριση ο Μίλωνας κόντρα στην Σόνενβερτ

CEV Cup: Με στόχο την παρθενική του πρόκριση ο Μίλωνας κόντρα στην Σόνενβερτ

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΑΟΝΣ Μίλων, καθώς μετά την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, θα ψάξει και την πρώτη του πρόκριση. Θα παίξει στην Ελβετία με την Σόνενβερτ για να υπερασπιστεί το 3-1 της Νέας Σμύρνης, ώστε να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έκανε χθες Τρίτη (31/10) προπόνηση στο γυμναστήριο Betoncoupe Arena, που είναι και η έδρα της ελβετικής ομάδας, και σήμερα Τετάρτη (1/11) στις 20:30 ώρα Ελλάδος θα ψάξει τα δύο σετ ή τι νίκη στο «χρυσό σετ», σε περίπτωση που ηττηθεί με 3-0 ή 3-1.

Με ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Ουκρανού, Τίμοθι Πολουγιάν, που ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμά από τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Volley League Ανδρών. Ακόμα και σήμερα έκανε θεραπεία ώστε να δοκιμάσει απευθείας στον αγώνα το πόδι του.

Σε δηλώσεις ου προπονητής της ελληνικής ομάδας πριν τη ρεβάνς δήλωσε τα εξής: «Ξέρουμε πως μας περιμένει ένα πολύ πιο δύσκολο ματς σε σύγκριση με τον αγώνα στην έδρα μας. Έχουμε την παρακαταθήκη της “καθαρής” νίκης στον πρώτο αγώνα αλλά δεν πάμε για να πάρουμε δύο σετ.

Το έχω πει πολλές φορές. Οι προκρίσεις όλα κρίνονται στα δεύτερα ματς. Θέλουμε να μεγαλώσουμε τον σύλλογο στην Ευρώπη. Θέλουμε πολύ την πρόκριση. Δεν θεωρούμε πως είναι εύκολος ο αγώνας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για μία δοκιμασία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση».

Διαιτητές θα είναι οι Ρομάν Μάρσνερ από την Τσεχία και Νίκολας Χεκφορντ από τη Μ.Βρετανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ