fbpx

Ερνάντεζ στο Apexsports: «Δείξαμε χαρακτήρα και φύγαμε νικητές»

Ερνάντεζ στο Apexsports: «Δείξαμε χαρακτήρα και φύγαμε νικητές»

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, με τους «πράσινους» να επικρατούν στο Παλατάκι του ΠΑΟΚ με 3-2.

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα (30, 27/51 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ) και βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα.

Ο διαγώνιος παίκτης του «Τριφυλλιού» μίλησε στο Apexsports και τον Νίκο Ιωάννου μετά τον αγώνα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φύγει με καθαρό σκορ από την Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, για τον ίδιο, η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, και αυτό είναι που μετράει.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Εάν ωστόσο παίζαμε πιο σωστά θα είχαμε νικήσει με 3-1.

Είχαμε το αβαντάζ στο τέταρτο σετ και ήμασταν πέντε πόντους μπροστά, αλλά έτσι είναι το βόλεϊ. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά, είχαν καλή άμυνα. Έπαιξαν με έξυπνο τρόπο και με ηρεμία σε σημεία – κλειδιά του αγώνα και τελικά πήραν το σετ για το 2-2.

Ωστόσο ήμασταν άτυχοι και εμείς σε αυτό το σετ σε πολλά σημεία. Είχαμε κάποια «θέματα» αμυντικά, σκέψου εγώ εκδήλωσα μόνο μια μπαλιά (επίθεση) από την θέση “4”, δεν είχαμε και καθαρό μυαλό. Και κάπως έτσι μας «έκλεισαν» και πήγαμε στο 5ο σετ.

Όμως, όπως είπα δείξαμε χαρακτήρα την σωστή στιγμή, παίξαμε όπως ξέρουμε και πήραμε τη νίκη που είναι το πιο σημαντικό στο τέλος της ημέρας.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, μη ξεχνάτε ότι πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο. Οπότε για εμένα όταν σε ένα ματς νικήσω μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός (που είναι από τις δυνατές ομάδες) η νίκη είναι νίκη, είτε είναι 3-0, 3-1 είτε 3-2 και αυτό μετράει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ