fbpx

Challenge Cup Γυναικών: «Κλειδώνει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Challenge Cup Γυναικών: «Κλειδώνει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Τη λιθουανική VDU Κάουνας υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (15/11) για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της φάσης των «32» του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει άνετα με 3-0 σετ στο πρώτο ματς και αύριο θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται δυο σετ για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στις «16», όπου, εκτός απροόπτου, θα αντιμετωπίσει την ιταλική Νοβάρα, στην οποία είναι προπονητής ο πρώην «ερυθρόλευκος», Λορέντζο Μπερνάρντι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: «Πρέπει να τελειώσουμε πολύ γρήγορα το ματς στην έδρα μας και να προκριθούμε. Κάναμε ήδη καλή δουλειά εκεί, στη Λιθουανία, οπότε πρέπει να έχουμε σωστή στάση και καλή εικόνα, αύριο, για να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να διεκδικήσει κάποια ευκαιρία».

Από την πλευρά της, η Τζούλια Καράρο πρόσθεσε: «Αύριο, είναι η ρεβάνς με την ομάδα της Λιθουανίας, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως ξέρουμε, όπως δουλεύουμε στις προπονήσεις, ώστε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ