fbpx

Ορφανός: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ σ’ όλους τους τομείς»

Ορφανός: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ σ’ όλους τους τομείς»

Για την ήττα του Πήγασου Πολίχνης από τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της Volley League Ανδρών μίλησε ο Γιάννης Ορφανός μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση του Κοκκινάκη, ενώ εστίασε στα επόμενα σημαντικά ματς της ομάδας του.

«O ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από μας σε όλους τους τομείς. Ξέφευγε στην αρχή στο σκορ και αυτό μετά ήταν για μας πολύ δύσκολο. Επίσης είχε σε εξαιρετική μέρα τον Κοκκινάκη που έκανε πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και συγχαρητήρια. Αντίθετα εμείς δεν ήμασταν καλοί σήμερα οπότε εντάξει δικαιότατα ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα.

Δεν ήταν έκπληξη ο Μένιος. Τον ξέρουμε πολύ καλά την ποιότητα του αθλητή όταν έπαιζε ακραίος ξέραμε ότι ήταν από τους καλύτερους ακραίους στο πρωτάθλημα οπότε σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του όχι για πολύ φαντάζομαι γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε και ξένο παίκτη αλλά ήταν εξαιρετικός σήμερα και μπράβο του.

Έχουμε δύο παιχνίδια. Αρχίζουμε με τον Μίλωνα που παίζουμε το παιχνίδι για το League Cup και μετά με την Ορεστιάδα εντός έδρας. Είναι δύο παιχνίδια και όπως έχουμε πει τα θέλουμε. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια και θα παίξουμε εννοείται άλλο βόλεϊ όπως παίζουμε εντός έδρας.

Η ομάδα δείχνει πολύ καλύτερη απόδοση. Ο Λεόν προέρχεται από έναν τραυματισμό. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε. Λογικό είναι και αυτός να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του περιμένω από δω και πέρα ότι όσο συμμετέχει στις προπονήσεις και είναι εκατό τοις εκατό θα βγει και μέσα στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ