fbpx

Μιτσέλι: «Να έχουμε τη Νοβάρα υπό πίεση»

Μιτσέλι: «Να έχουμε τη Νοβάρα υπό πίεση»

Μετράει δυνάμεις σήμερα Τρίτη 28/11 απέναντι σε ευρωπαϊκό μεγαθήριο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και πρώτα απ’ όλα θέλει να γίνει απόλυτα ανταγωνιστική. Για τη φάση των «16» του Challenge Cup αντιμετωπίζει το απόγευμα στις 18:00, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την ιταλική Νοβάρα και όπως τονίζει ο Λορέντσο Μιτσέλι πρέπει να την… κρατά υπό πίεση για να έχει πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα.

«Είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς, να αντιμετωπίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να δούμε το επίπεδό μας εναντίον της, κάτι που θα μας βοηθήσει να μελετήσουμε τον εαυτό μας, για να γίνουμε καλύτεροι και να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Πρέπει να παλέψουμε και να κρατήσουμε υπό πίεση τη Νοβάρα από τη γραμμή των 9 μέτρων. Η πίεση είναι με το μέρος τους, κάτι που εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.  

Ο Ολυμπιακός έχει απευθύνει κάλεσμα και στον κόσμο του για τη σπουδαία ευρωπαϊκή «μάχη». Έχει υψηλές βλέψεις άλλωστε και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για καλό αποτέλεσμα, με «φόντο» τη ρεβάνς των «16» στην Ιταλία, στις αρχές Δεκεμβρίου (6/12).Η Νοβάρα είναι η κάτοχος του Champions League την περίοδο 2018-19.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ