fbpx

Σιτιγκόι: «Δεν είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας κι αυτό μας κοστίζει»

Σιτιγκόι: «Δεν είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας κι αυτό μας κοστίζει»

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας, Κριστιάν Σιτιγκόι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στα λάθη που κάνει η ομάδα του υπό πίεση και πρόσθεσε ο Άθλος θα έπρεπε να κερδίσει τουλάχιστον ένα σετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ίδιο ξανά και ξανά, κάναμε λάθη τα οποία μετράνε, σε κρίσιμα σημεία που μας στέρησαν το κάτι παραπάνω. Οι ομάδες αυτές, όπως ο ΠΑΟΚ, είναι προπονημένες να παίζουν υπό πίεση, την οποία διαχειρίζονται καλύτερα. Εμείς προφανώς δεν καταφέραμε να τη διαχειριστούμε, πιστεύω ότι αξίζαμε να πάρουμε, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον ένα σετ, αλλά δεν τα καταφέραμε και κάναμε εύκολα λάθη, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Όταν πιέσαμε με το σερβίς μας, καταφέραμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και να διεκδικήσουμε το σετ, βλέποντας στην εξέλιξη του αγώνα τι θα γινόταν. Πάντα όμως κάνουμε λάθος στην κρίσιμη στιγμή, μία λάθος πάσα, μία λάθος ενέργεια, χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, δεν είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας και αυτό μας κοστίζει.

Σε όλες τις ομάδες και τουλάχιστον στις 2-3 κορυφαίες του πρωταθλήματος μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα γιατί υπάρχουν σημεία που παίζουμε πάρα πολύ καλά, ακολουθούμε την τακτική μας, κάνουμε αυτό που πρέπει, αλλά σε εκείνο το σημείο όμως το «χάνουμε». Αν συνεχίσουμε έτσι, προφανώς και θα συνεχιστούν και αυτά τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε καλές στιγμές στο παιχνίδι μας, τις οποίες πρέπει να διατηρήσουμε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ