fbpx

Τσιτιγκόι: «Το πρωτάθλημα, όπως έχω πει, είναι μικρό και σύντομο»

Τσιτιγκόι: «Το πρωτάθλημα, όπως έχω πει, είναι μικρό και σύντομο»

Για την επιστροφή του Άθλου στις νίκες και μάλιστα στο ντέρμπι με τον Πήγασο στην Πολίχνη μετά από σκληρό αγώνα με εναλλαγές στο σκορ και μεγάλες σε διάρκεια φάσεις, μίλησε ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κριστιάν Τσιτιγκόι.

«Κάθε φορά η ίδια ιστορία… Θα μπορούσαμε αντί να είμαστε ευχαριστημένοι όπως τώρα, να χάναμε και να είμαστε λυπημένοι. Παίξαμε πολύ καλά στην αρχή, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, βρήκαμε λύσεις σε κάποια προβλήματα και ξαφνικά πάλι η τακτική μας χάθηκε, δεν είχαμε “καθαρό” μυαλό και δεν ανταποκρινόμασταν όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Κάποιες φορές όλα αυτά μέχρι τώρα δεν καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε, το πετύχαμε όμως.

Η νίκη είναι σημαντική γιατί, μετά από τα παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έχουμε μπροστά μας αντιπάλους στα μέτρα μας, από τους οποίους μπορούμε να κερδίσουμε πολύτιμους πόντους. Το πρωτάθλημα, όπως έχω πει, είναι μικρό και σύντομο και δεν σου δίνεται η ευκαιρία σε πολλά παιχνίδια να πάρεις βαθμούς. Τώρα επιτέλους θα πρέπει με Κηφισιά, Καλαμάτα και Σύρο να αρχίζουμε να συλλέγουμε βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας», είπε ο Τσιτιγκόι.

Η ακριτική ομάδα παρότι βρέθηκε να χάνει 2-1 σετ νίκησε με 3-2 χάρις τη βελτίωση του σερβίς και της υποδοχής αλλά και την άνοδο της επίθεσης που στο 4ο σετ έφτασε 57% αποτελεσματικότητα και στο 5ο 53%.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ