fbpx

Χριστοφιδέλης: «Μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει η εμφάνιση μας»

Χριστοφιδέλης: «Μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει η εμφάνιση μας»

Για την πρώτη νίκη της Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League επί του Πήγασου με 3-0 σετ, μίλησε ο προπονητής των “κυανόλευκων”, Κώστας Χριστοφιδέλης.

«Αυτό που χρειαζόμαστε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι βαθμοί και νίκες. Απόψε είχαμε αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Ασφαλώς είναι θετικό ότι είχαμε την πρώτη μας νίκη. Δώσαμε στα νέα παιδιά να βρούνε προσαρμογές, ενώ ο Θανάσης Παπαγεωργίου ήταν εξαιρετικός στο πως υπηρέτησε το αγωνιστικό μας πλάνο.

Θέλω να πιστεύω ότι ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά και βάση των επιλογών που έχουν γίνει για να ενισχυθεί η ομάδα μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει η σημερινή εμφάνιση μας. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το παιχνίδι απόψε κρίθηκε στο γεγονός ότι πιέσαμε πολύ την υποδοχή του Πήγασου. Τακτικά είμασταν καλά, βγάλαμε τον Πήγασο μακριά από το φιλέ και πήραμε τη νίκη. Είχαμε καλή υποδοχή και καλό side out», είπε ο Χριστοφιδέλης.

Με τη σειρά του ο κεντρικός της Κηφισιάς Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε: «Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Πήγασος. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς μετά από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η νίκη ήρθε από την ομαδική δουλεία. Όλοι μας δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ