fbpx

Ορφανός: «Δύσκολο το έργο μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ορφανός: «Δύσκολο το έργο μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Την άποψή του για το σημερινό παιχνίδι στου Ρέντη με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιάννης Ορφανός, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του έργου της ομάδας του. Ο Έλληνας προπονητής είπε, μάλιστα, πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κάθε περιθώριο που τους αφήνει ο αντίπαλος.

«Ξεκινάει μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Έχουμε μια σειρά τεσσάρων πολύ δύσκολων παιχνιδιών, ξεκινώντας με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο.

Εμείς θεωρώ ότι πάμε με καλή ψυχολογία κάτω στην Αθήνα. Πάμε να παίξουμε ελεύθερα και να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε περιθώριο μας αφήσει ο Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια μίλησε και ο πασαδόρος του Πήγασου, Κώστας Προύσαλης: «Επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο στην έδρα του αλλά εμείς μόνο κερδισμένοι έχουμε να φύγουμε από αυτό το παιχνίδι.

Θα πάμε να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει από το παιχνίδι και με καλή διάθεση και μαχητικότητα να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα δικά μας, σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα αλλά αν μας αφήσει να παίξουμε θα έχει προβλήματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ