fbpx

Volley League: Με την αναμέτρηση Πήγασος-Παναθηναϊκός κλείνει η 12η αγωνιστική

Θοδωρής Βουλκίδης Παναθηναϊκός

Με την τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του Πηγάσου Πολίχνης και του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα (22/1, 17:00, ΕΡΤ-3 HD) το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League.

O Πήγασος μέχρι στιγμής έχει 3 νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στους 10 βαθμούς. Καίγεται για τους βαθμούς που του βελτιώσουν τη βαθμολογική του θέση.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους 26 βαθμούς και στην 2η θέση της βαθμολογίας της Volley League έναντι 30 του Ολυμπιακού που είναι στην πρώτη θέση και έχει δώσει ήδη τον αγώνα του.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Πήγασου, Γιάννης Ορφανός είπε: «Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλό βόλεϊ. Εμείς ερχόμαστε από ένα δυνατό και πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που θα κοιτάξουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ουσιαστικά να μπούμε μέσα, να μην υπολογίσουμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας και να κοιτάξουμε να κάνουμε την καλύτερη δουλειά που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να προπονούμαστε καλά, να παίζουμε καλά παιχνίδια και να είμαστε ανταγωνιστικοί ανεξαρτήτως αντιπάλου κι άμα αυτό αρκεί να παίρνουμε βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ματς, δείχνει στα παιχνίδια του ότι είναι πολύ σοβαρός με όλες τις ομάδες. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε ένα ματς στο οποίο θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Το λίμπερο του Πήγασου, Αντώνης Μπουράκης είπε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε καλά με την ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό και δυνατό ματς για εμάς. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και σε αυτά που έρχονται με τις πρώτες ομάδες προσπαθούμε να πάρουμε ότι μπορούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό. Βλέπουμε το κάθε σετ ξεχωριστά και ότι αποτέλεσμα πάρουμε τόσο το καλύτερο για εμάς».

Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής της Volley League:

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – Ολυμπιακός ΣΦΠ 0-3 (22-25, 18-25, 19-25)

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024
ΑΟΠ Κηφισιάς – ΑΟ Φοίνικας Σύρου 3-0 (25-14, 25-19, 25-20)
ΠΑΟΚ – ΑΟΝΣ Μίλων 3-0 (25-20, 25-17, 25-21)

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024
Γυμναστήριο “Αλέξανδρος Νικολαΐδης” Πολίχνη, 17.00 (ΕΡΤ-3 – HD): Πήγασος Πολίχνης – Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Ρεπό ο ΑΟ Καλαμάτας 80.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ