fbpx

CEV Cup: Στη Σμύρνη για την πρόκριση στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Ο Ιντάλγκο στο Ολυμπιακός-Αρκάς για τους «8» του CEV Cup

Στη Σμύρνη βρίσκεται ο Ολυμπιακός από τη Δευτέρα (5/2), ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Αρκάς Σμύρνης, που θα γίνει την Τετάρτη στις 18:00 (ώρα Ελλάδος).

Πρόκειται για τη ρεβάνς της νίκης των «ερυθρόλευκων» με 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο των προημιτελικών του CEV Cup.

Σε περίπτωση νίκης των Πειραιωτών, προκρίνονται στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης πανηγυρικά. Αν η Αρκάς νικήσει με 3-2, το ματς θα οδηγηθεί σε «χρυσό σετ», ενώ σε άλλο σκορ νίκης των Τούρκων η πρόκριση πάει στα δικά τους χέρια.

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη γειτονική μας χώρα, ο Αλεν Παγένκ δήλωσε: «Δεύτερο ματς στη Σμύρνη. Κερδίσαμε το πρώτο ματς, όμως το δεύτερο δεν θα είναι πιο εύκολο. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πάμε εκεί, για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να πάμε στον ημιτελικό.

Νομίζω, ότι πρέπει να σερβίρουμε καλά, να τους πιέσουμε και να τους απομακρύνουμε από το φιλέ. Ξέρουμε, ότι έχουν δύο πολύ καλούς διαγώνιους, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Ο Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Πολύ σημαντικό ματς, έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο. Στο προηγούμενο ματς, παίξαμε πολύ καλά, σερβίραμε καλά, ήμασταν καλοί στο μπλοκ-άμυνα. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο δήλωσε: «Αύριο, θα είναι ένα υπέροχο ματς, είμαστε σε ένα όμορφη γήπεδο, όπου θα έχει πολλούς φιλάθλους, όμως εμείς κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας, έχουμε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση. Ανυπομονούμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δουλέψαμε εξαιρετικά καλά, αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, εύχομαι καλή τύχη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ