fbpx

CEV Cup: Για την ιστορία του ο Μίλωνας κόντρα στην Λούνεμπουργκ

Μπόγιαν Γιορντάνοφ

Πανέτοιμος για έναν ακόμα ιστορικό αγώνα είναι ο Μίλωνας, που την Πέμπτη (8/2, 20:00, COSMOTE Sport 8HD) θα αγωνιστεί κόντρα στη γερμανική Λούνεμπουργκ για τη ρεβάνς της φάσης των “8” του CEV Cup.

Οι Νεοσμυρνιώτες θα διεκδικήσουν στην έδρα τους την πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Βέβαια, το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού για το εισιτήριο στην επόμενη φάση του CEV Cup θα πρέπει να νικήσουν 4 σετ και μάλιστα απέναντι σε μία αρκετά δυνατή ομάδα. Συγκεκριμένα, Ο Μίλωνας για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ώστε να παίξει την πρόκριση στο “χρυσό σετ” των 15 πόντων. Με οποιοδήποτε άλλο σκορ προκρίνεται η Λούνεμπουργκ.

Να θυμίσουμε ότι, στον πρώτο αγώνα οι Γερμανοί νίκησαν με 3-0 σετ τον Μίλωνα και έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντομινίκ Μπιεγκαλό (Γεωργία), Σετσίν Γιενέρ (Τουρκία).

Η αποστολή της γερμανικής ομάδας έφτασε στην Ελλάδα την Τρίτη (6/2), καθώς στη Γερμανία υπάρχουν απεργίες στα αεροδρόμια. Η διοίκηση του Μίλωνα έχει κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του συλλόγου, ώστε το Κροίσος Πέρσης να είναι γεμάτο σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Σάββατο (3/2) η Λούνεμπουργκ νίκησε εύκολα τη Νταχάου με 3-0 (25-12, 25-19, 25-15) για τη 17η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, έναντι 46 της πρωτοπόρου Μπερλίν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ