fbpx

Ηρακλής- Άθλος Ορεστιάδας 1-3: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι Εβρίτες

Ηρακλής- Άθλος Ορεστιάδας 1-3: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι Εβρίτες

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ένα 24ώρο πριν, ο Άθλος Ορεστιάδας επικράτησε του Ηρακλή με 3-1 σετ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε ένα γεμάτο «Κατσάνειο», οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα στα δυο τελευταία σετ, ωστόσο, κατάφεραν να ξεπεράσουν την κούραση και να πάρουν τη μεγάλη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Ηρακλή.

Το ματς

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα, στη συνέχεια ο Άθλος ξέφυγε στο +3 (7-10) και από εκείνο το σημείο δεν έχασε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος, κάνοντας το 0-1 (20-25).

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από νωρίς, με τη διαφορά να αυξάνεται σταδιακά και χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση έκαναν εύκολα το 25-12 για το 0-2.

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ πιο ανταγωνιστικοί και προηγήθηκαν με 6-3. Η ομάδα της Ορεστιάδας ισοφάρισε στη συνέχεια (11-11), όμως ο Ηρακλής πέρασε και πάλι μπροστά (15-12), διατηρώντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια και έφτασε στο 25-22 για να μειώσει σε 2-1 σετ.

Ο Άθλος μπήκε πιο δυνατά στο τέταρτο σετ και έφτασε γρήγορα στο +4 (3-7 και 6-10), με τους γηπεδούχους, ωστόσο, να μειώνουν και να μένουν κοντά στο σκορ. Μάλιστα, ισοφάρισαν σε 23-23, αλλά οι Εβρίτες αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στους τελευταίους κρίσιμους πόντους και πήραν το σετ με 27-25, για το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Σιδηράς, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Τα σετ: 1-3 (20-25, 12-25, 25-22, 25-27)

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Παναγιώτης Τσότρας): Τζάκμαν, Φρίζεν, Ηλίας, Σταθέλος, Χήρας, Ρούσος / Εφραιμίδης Ν. (λ), Εφραιμίδης Δ., Σταυρόπουλος, Φραγκουλίδης.

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Κρίστιαν Τσιτιγκόι): Κιν, Χάτσεσον, Μπέικ, Καραμπαλί, Κωνσταντινίδης, Ράμος / Συναδινός (λ), Διαμαντίδης (λ), Τσέλιος, Μποζίδης Π..

*Η κλήρωση για τον καθορισμό των ζευγαριών της προημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 12.30 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ