fbpx

Volley League: Ο Χερ MVP της 15ης αγωνιστικής (video)

Volley League: Ο Χερ MVP της 15ης αγωνιστικής (video)

Ο Λουκ Χερ του ΑΟΝΣ Μίλων αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 15ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Καναδός πασαδόρος ήταν ο κορυφαίος στη νίκη των Νεοσμυρνιωτών επί της Κηφισιάς με 3-0 σετ για την 15η αγωνιστική στο γυμναστήριο “Κροίσος Πέρσης”.

Με το εντυπωσιακό 7 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Αν και είχε να διαχειριστεί 33% τέλεια υποδοχή ανέβασε τα ποσοστά των συμπαικτών του στην επίθεση στο 56% οι οποίοι δέχτηκαν από το αντίπαλο μπλοκ μόλις 5 πόντους. Επιπλέον, βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα και στο σερβίς με 3 άσσους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Χερ λαμβάνει για δεύτερη φορά τη διάκριση του MVP Βίκος Cola μετά την 8η αγωνιστική της σεζόν 2022-23.

Είναι η 11η διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του Μίλωνα από την καθιέρωση του θεσμού το 1998 και η τέταρτη εντός της σεζόν 2023-24. Για τη σεζόν 2023-24 ο Πορτορικανός Πέδρο Μολίνα την 3η αγωνιστική, ο Τίμοφι Πολουγιάν για την 6η αγωνιστική και ο Αριστείδης Χανδρινός την 9η αγωνιστική πήραν ανάλογες διακρίσεις

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Χερ έγινε από τον προπονητή του Σάκη Ψάρρα και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την διάκριση αυτή, είναι μεγάλη μου τιμή. Ήταν μία ομαδική νίκη απέναντι στην Κηφισιά, το προπονητικό επιτελείο μας είχε προετοιμασεί πολύ καλά για το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της σεζόν και πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

YouTube video

Η DREAM TEAM ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2023-24
Πασαδόρος: Λούκ Χερ (ΑΟΝΣ Μίλων)
Διαγώνιος: Τόνσεκ Στερν (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Κεντρικοί: Αλεξέι Σομοϊλένκο (ΠΑΟΚ), Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός ΑΟ)
Λίμπερο: Γρηγόρης Κοντοστάθης (Παναθηναϊκός ΑΟ)
Ακραίοι: Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Πέδρο Μολίνα (ΑΟΝΣ ΜΙλων)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ