fbpx

Ψάρρας: «Θέλουμε την 3η θέση»

Ο Ψάρρας στον αγώνα με την Ναντ

Με την αναμέτρηση ΑΟΝΣ Μίλων-Φοίνικας κλείνει η 17η αγωνιστική της Volley League, με τον προπονητή των Νεοσμυρνιωτών, Σάκη Ψάρρα να τονίζει ότι η ομάδα του θα παλέψει για την 3η θέση.

«Παίζουμε με τον Φοίνικα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Θέλουμε την 3η θέση. Είναι στους στόχους μας και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η νίκη με τρίποντο. Για μας η 3η θέση θα είναι βήμα μπροστά. Γνωρίζουμε πως ο Φοίνικας θα ρισκάρει με το σερβίς του. Χρειάζεται τους βαθμούς για την επιβίωση του και είναι λογικό να μας πιέσει. Έχει 5 παίκτες με τοπ σπιν σέρβις και έχουμε δουλέψει σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά. Δε θέλουμε να δώσουμε δικαιώματα και πάμε για το τρίποντο», είπε ο Ψάρρας.

Από την άλλη, ο Μπράιαν Γκουστάβο δήλωσε: «Η ομάδα μας είναι συγκεντρωμένη και αποφασισμένη για το παιχνίδι με τον Μίλωνα. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία και που αποτύχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, όλοι μαζί δουλεύουμε για να τα διορθώσουμε και να επιστρέψουμε στα ματς προσπαθώντας να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητές μας να πάρουμε κάτι. Τώρα που το χρειαζόμαστε στο το τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος».

Ο Μίλων με τα νέα δεδομένα θέλει την 3η θέση για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου καθώς ο Σάκης Ψάρρας και οι παίκτες του θέλουν να σπάσουν ένα ακόμα ιστορικό ρεκόρ στην κανονική περίοδο.

Από την άλλη, ο Φοίνικας είναι καθηλωμένος στην προ τελευταία θέση με 10 βαθμούς και “καίγεται” για βαθμούς ελπίζοντας πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ