fbpx

Με… αέρα ο Τσορτανίδης για την πρωτιά στο κριτήριο iQFOiL

Με… αέρα ο Τσορτανίδης για την πρωτιά στο κριτήριο iQFOiL

Άλλες τρεις κούρσες έγιναν σήμερα στο «Athens International Sailing Center» στο πλαίσιο της 2ης πανελλήνιας πρόκρισης για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας στην ολυμπιακή

κατηγορία iQFOiL.

Στους άνδρες εξακολουθεί να προηγείται ο Λεωνίδας Τσορτανίδης του Ν.Ο. Ανδρου με 11 βαθμούς. Ο πρωταθλητής ιστιοσανίδας του ΝΟ Άνδρου είχε και σήμερα πρωτιές και μάλιστα και στις 3 κούρσες. Ακολουθεί ο Βύρων Κοκκαλάνης του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 18β. και τρίτος είναι ο Λεωνίδας Ευσταθίου του Ο.Σ.Φ.Π. με 31 βαθμούς.

Στις γυναίκες πρώτη είναι η Δανάη Ποντίφηξ του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 23 βαθμούς, δεύτερη είναι η Κατερίνα Δίβαρη του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 30 β. και τρίτη η Αιμιλία Κωστή του Αθηναϊκού Ν.Ο. με 56 βαθμούς.

Στην κατηγορία U19 και οι τρεις πρώτοι ιστιοπλόοι είναι του Αθηναϊκού Ν.Ο. Και φυσικά προηγείται ο Πέτρος Κονταρίνης με 10 βαθμούς και ισάριθμες πρωτιές σε 11 κούρσες. Ακολουθούν ο Παναγιώτης Ιωάννου με 38β. και ο Αλέξανδρος Βασμανώλης με 49 βαθμούς.

Στον αγώνα μετέχουν 15 σκάφη από 6 ομίλους γεγονός που αποδεικνύει πως ακόμη ο τύπος iQFOil έχει δρόμο ακόμη. Αύριο είναι η τελευταία μέρα της πρόκρισης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Εθνικές Ομάδες