fbpx

Freestyle Ski: Συνεχίζεται το όνειρο για τη Σάντρα Νέσλουντ – Νίκη και για Χάουντεν

Freestyle Ski: Συνεχίζεται το όνειρο για τη Σάντρα Νέσλουντ – Νίκη και για Χάουντεν

H κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου και παγκόσμια πρωταθλήτρια, πήρε την 7η διαδοχική νίκη στο skicross και τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ράιτεραλμ.

Η Νορβηγίδα Σάντρα Νέσλουντ πήρε την πρώτη θέση στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν μπροστά από την Καναδή Μαριέλ Τόμπσον πλησιάζοντας στις δύο νίκες το απόλυτο ρεκόρ των 29 της Φάνι Σμιθ.

Η Τόμπσον εκκίνησε καλύτερα αλλά η Νέσλουντ έκανε το καθοριστικό πέρασμα μετά το κομμάτι του ρόλερ αποκτώντας ένα προβάδισμα το οποίο κράτησε έως το τέλος. Η 25χρονη έχει εξασφαλίσει την κορυφή στη βαθμολογία ανεξάρτητα του τι θα γίνει στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Βεϊσονάζ της Ελβετίας.

Τρίτη ήταν μία άλλη αθλήτρια από τον Καναδά, η πρώην κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου, Μπρίτανι Φέλαν.

Στον αγώνα των ανδρών, ο Καναδός Ρις Χάουντεν επέστρεψε στην κορυφή του βάθρου όντας πρώτος σε όλη τη διάρκεια με τον Ιάπωνα Ρίο Σουγκάι να παίρνει το αργυρό μετάλλιο και να ανεβαίνει στο βάθρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Η νίκη αυτή για τον Χάουντεν ήρθε ακριβώς ένα έτος από την προηγούμενη, στο Σάνι Βάλεϊ. Την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε ο Ελβετός Άλεξ Φιβά με τον νέο κάτοχο του Ολυμπιακού τίτλου, τον Ριάν Ρεγκέζ, να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά