fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής στο σπριντ του Κοντιολάχτι ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής στο σπριντ του Κοντιολάχτι ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο (vid)

Αξιοποιώντας τις δυνάμεις του και την ταχύτητά του στα πέδιλα ο Νορβηγός Γιοχάνες Τίγκνες Μπο πήρε την πρώτη του νίκη στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου διάθλου στο Κοντιολάχτι της Φινλανδίας στο αγώνισμα σπριντ.

 Ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να εκτίσει ένα γύρο ποινής ήταν ο ταχύτερος στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων με επίδοση 23 λεπτών και 9 δευτερολέπτων, 10,5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπατριώτη του, τον Στούρλα Χολμ Λεγκράιντ, μία διαφορά που καλείται να υπερασπιστεί στον αυριανό αγώνα καταδίωξης. Ο Λεγκράιντ ήταν αλάνθαστος στα 2 περάσματα από το πεδίο βολής αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από τη 2η θέση ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Γερμανός Ρόμαν Ρις, βραδύτερος κατά 28,8 δευτερόλεπτα από το νικητή, όντας τέταρτος λίγες ημέρες πριν στον ατομικό αγώνα των 20 χιλιομέτρων.

 Παρά το γεγονός ότι ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο πανηγύρισε 3η διαδοχική νίκη σε αγώνα σπριντ στην συγκεκριμένη πίστα, ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένος με τη μία άστοχη βολή. «Μπορεί να είσαι ικανοποιημένος με τη νίκη αλλά πάντα διεκδικείς το 10 στα 10 στους αγώνες σπριντ, ειδικά αν την επόμενη ημέρα ακολουθεί αγώνας καταδίωξης. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Σήμερα είμαι χαρούμενος που τερμάτισα πρώτος σε έναν πολύ αμφίρροπο αγώνα».

https://www.youtube.com/watch?v=RZpWyKZC3lc&ab_channel=SkiFans
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά