fbpx

Αλπικό Σκι: Νέα επιτυχία για τον Feller, δεν τα κατάφερε ο Γκιννής (video)

Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες σλάλομ αυτή την σεζόν ο Manuel Feller.

Τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες τεχνικής κατάβασης στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι σημείωσε ο Manuel Feller.

Ο Αυστριακός Manuel Feller πήρε σημαντικό προβάδισμα στη βαθμολογία του αγωνίσματος με τη νέα του επιτυχία. Αυτή τη φορά η νίκη στο Βένγκεν, στην Ελβετία, όπως και την περασμένη εβδομάδα στο Αντελμπόντεν.

Τρίτος μετά το πρώτο σκέλος  κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Ο πρώτος που φτάνει τις τρεις νίκες σε μια σεζόν μετά τους Clement Noel και Daniel Yule από την περίοδο 2019-2020.

Ο ίδιος επίσης ο πρώτος Αυστριακός που παίρνει νίκη στο σλάλομ του Βένγκεν μετά το 2018 και τον Marcel Hirscher.

 Για δεύτερο διαδοχικό αγώνα στη δεύτερη θέση ο Atle Lie McGrath. Ο Νορβηγός ταχύτερος όλων στο πρώτο σκέλος, βραδύτερος στο σύνολο για ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Στο βάθρο και ο Henrik Kristoffersen. Τρεις φορές νικητής στην περιοχή, 21 εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Feller.

Άτυχος ξανά ο Αλέξανδρος-Ιωάννης Γκιννής. Κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της περασμένης χρονιάς. Ο Έλληνας σκιέρ μεταξύ των 22 , σε σύνολο 60, που δεν κατέγραψαν επίδοση στο πρώτο σκέλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χιονοδρομία