fbpx

Free Ski: Thompson και Mobaerg οι νικητές στο Μπακουριάνι (video)

Thompson και Mobaerg πήραν τη νίκη στο skicross του Μπακουριάνι.

H Marielle Thompson από τον Καναδά και ο David Mobaerg από την Σουηδία νικητές στο skicross για το παγκόσμιο κύπελλο free ski.

Πεδίο δράσης το Μπακουριάνι στη Γεωργία. Η ίδια περιοχή σχεδόν ένα έτος πριν είχε φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε freestyle, free ski και snowboard.

Κύριο χαρακτηριστικό οι υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή για την εποχή με τον υδράργυρο να δείχνει 5 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μηδέν.

Στις γυναίκες η Thompson έφτασε σε δεύτερη διαδοχική νίκη και στην 3η στην σεζόν. Συνολικά μετράει πλέον 28 στην καριέρα της και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία.

Κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου πήρε την πρώτη θέση μπροστά από την συμπατριώτισσά της, την Brittany Phelan. Στο βάθρο και η Γαλλίδα Marielle Berger Sabatel.

YouTube video

Στους άνδρες ο David Mobaerg πήρε την πρώτη του νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στον τελικό και ο αδερφός του, ο Erik Mobaerg, που τερμάτισε στην 4η και τελευταία θέση.

Με αυτή την επιτυχία ο Σουηδός έφτασε τις 8 νίκες και τα 12 βάθρα στην καριέρα του. Δεύτερος ο Γερμανός Florian Willmsmann και τρίτος ο Ελβετός Alex Fiva.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χιονοδρομία