fbpx

IBU World Cup: Επιστροφή με νίκη για τον Christiansen (video)

Νικητής στο σπριντ του Ρουπόλντινγκ ο Vetle Sjaastad Christiansen.

Ο Vetle Sjaastad Christiansen από τη Νορβηγία νικητής στον αγώνα σπριντ του Ρουπόλντινγκ για το IBU World Cup.

 Στο χιόνι της Γερμανίας και ο δεύτερος σταθμός για το 2024 στο παγκόσμιο κύπελλο διάθλου. Στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία ο Christiansen πήρε τη νίκη στο σπριντ. Σε καλή κατάσταση όπως είχε δείξει ως αθλητής της 4ης σειράς στην σκυταλοδρομία πριν λίγες ημέρες.

 Αλάνθαστος στα 2 περάσματα από το πεδίο βολής πήρε την πρώτη του ατομική νίκη στην σεζόν. Η πρώτη του σε αγώνα σπριντ από το 20189. Δεύτερος με διαφορά 17 δευτερολέπτων ο πλησιέστερος αντίπαλός του. Ο λόγος για τον Tommaso Giacomel. Ο Ιταλός παραμένει επικεφαλής στη βαθμολογία των αθλητών κάτω των 25 ετών.

 Το βάθρο ολοκλήρωσε ο Tarjei Boe. Όπως ο Giacomel είχε μία άστοχη βολή και ένα γύρο ποινής. Συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να μην έχει πάρει ποτέ ατομική νίκη στην περιοχή στην καριέρα του.

 Νικητής και στους επτά αγώνες σπριντ την περασμένη σεζόν, ο Johannes Thingnes Boe παραμένει χωρίς επιτυχία. Ο 30χρονος Νορβηγός μόλις στην 9η θέση. Παραμένει επικεφαλής στη γενική βαθμολογία με διαφορά 54 βαθμών από τον μεγάλο του αδελφό.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δίαθλο