fbpx

ISU Four Continents: Οι κορυφαίοι στην Σανγκάη (video)

Στην Σανγκάη το φετινό ISU Four Continents.

Στην Σανγκάη της Κίνας το επίκεντρο της δράσης για το φετινό ISU Four Continents με μία πληθώρα μεγάλων ονομάτων.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές και κάτοχοι Ολυμπιακών μεταλλίων θα δώσουν το παρών στο φετινό τουρνουά.

Δυνατές παρουσίες στην κατηγορία των ανδρών. Παρών ο κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου, ο Ιάπωνας Yuma Kagiyama. Κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο τουρνουά το 2020. Εκεί και ο κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2023 και νικητής το 2022, ο Νοτιοκορεάτης Junhwan Cha. Με κίνητρο την παρουσία μπροστά στο κοινό της χώρας του ο Boyang Jin.

Στις γυναίκες, στόχος η υπεράσπιση του τίτλου για τη Haein Lee από τη Νότια Κορέα. Αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της περασμένης χρονιάς. Με σύμμαχο την εμπειρία παίρνει μέρος η Mai Mihara. Η Γιαπωνέζα παρούσα στο βάθρο και στις τέσσερις προηγούμενες παρουσίες της, νικήτρια το 2017 και το 2022.

Φαβορί στα ζευγάρια Riku Miura και Ryuichi Kihara. Οι Ιάπωνες κάτοχοι του τίτλου αλλά και παγκόσμιοι πρωταθλητές. Με το χάλκινο μετάλλιο στο περυσινό τουρνουά αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος Deanna Stellato-Dudek και Maxime Deschamps από τον Καναδά. Η ελπίδα της Κίνας στο ζευγάρι των Cheng Peng και Lei Wang.

 Τέλος, η κατηγορία στο χορό στον πάγο. Φαβορί εκεί η Piper Gilles και ο Paul Poirier. Δύο φορές πήραν το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η επιστροφή τους στο τουρνουά μετά το 2022. Χάλκινο μετάλλιο και στον τελικό των Grand Prix. Η πιο ανοικτή κατηγορία αναφορικά με την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Καλλιτεχνικό Πατινάζ