fbpx

Κώστας Παπαγεωργίου: «Να ανακαλύψουμε τα οφέλη του αθλήματος μέσα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάρκινσον»

Κώστας Παπαγεωργίου: «Να ανακαλύψουμε τα οφέλη του αθλήματος μέσα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάρκινσον»

Το Ηράκλειο Κρήτης είναι η πόλη που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάρκινσον τον Νοέμβριο του 2023 με τη συμμετοχή 150 χωρών και περιοχών.

Με δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου εξέφρασε την πεποίθησή του για μια πετυχημένη διοργάνωση που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά που αναλάβαμε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ίδρυμα ITTF, που έκανε δεκτή την υποψηφιότητά μας και ανυπομονούμε να έρθει ο καιρός της τέλεσης των αγώνων στο Ηράκλειο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε αυτούς τους μαχητές της ζωής και τους συνοδούς τους σε μία πολύ απαιτητική διοργάνωση, Θέλουμε ν’ απολαύσουν όλοι το τουρνουά και τον χρόνο που θα περάσουν στην Κρήτη», σημείωσε.

«Ελπίζω επίσης ότι πολλοί περισσότεροι ασθενείς με Πάρκινσον θα ανακαλύψουν τα οφέλη του αθλήματός μας μέσω αυτών των αγώνων και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο νησί της Κρήτης και να προβάλλουμε διεθνώς τη χώρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητά μας και πετύχαμε την ανάθεση: Τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ιδιαίτερα τον γενικό γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη, την Περιφέρεια Κρήτης και τον δήμο Ηρακλείου», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε και ο κ. Παπαγεωργίου η επιλογή του Ηρακλείου δεν ήταν τυχαία. Το νησί της Κρήτης είναι ιδανικό για τη φιλοξενία της εκδήλωσης λόγω της υποστήριξης των τοπικών φορέων, του μεγέθους του χώρου, της προσαρμοστικότητάς του στις απαιτήσεις του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Πάρκινσον, της ποιότητας διαμονής και της κοντινής απόστασης από την αρένα και των δυνατοτήτων για τη δημιουργία βιώσιμων και θετικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και κληρονομιάς.

https://ping-pong-amea.apexsports.gr/2022/10/18/ittf-fa20-greek-para-open-asimenio-metallio-o-aleksandros-diakoumakos-/
https://ping-pong-amea.apexsports.gr/2022/10/18/ittf-fa20-greek-para-open-spoudaies-epidoseis-apo-ta-ellinika-chromata/
https://ping-pong-amea.apexsports.gr/2022/10/18/papageorgiou-gia-to-1o-tournoua-sto-argostoli-den-perimena-na-echei-toso-megali-epitychia/
https://ping-pong-amea.apexsports.gr/2022/10/18/ittf-fa20-greek-para-open-asimenio-metallio-o-aleksandros-diakoumakos-/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ