fbpx

Διεθνές Τουρνουά Τυφλών: 5/5 και Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα υπό το βλέμμα του Αυγενάκη

Διεθνές Τουρνουά Τυφλών: 5/5 και Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα υπό το βλέμμα του Αυγενάκη

Υπό το βλέμμα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και με θρίαμβο της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος, έπεσε τη Κυριακή 13/11 η αυλαία του Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών 2022. Το Διεθνές τουρνουά πραγματοποιήθηκε το διήμερο (12-13 Νοεμβρίου), στο Γήπεδο 5Χ5 του Δήμου Αθηναίων, στην περιοχή Ρουφ με συνδιοργανωτές την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, την ΕΠΟ και τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ, με τη δωρεάν παραχώρηση του αγωνιστικού χώρου. 

Η Εθνική ομάδα τυφλών της Ελλάδος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αήττητη, δείχνοντας από τώρα της προθέσεις της, ενόψει των σημαντικών διοργανώσεων του αθλήματος τη νέα χρονιά. 

Τη σέντρα έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Τη σέντρα του τελικού έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με την Εθνική ομάδα, να επικρατεί με γκολ του Φεϊμογλου, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, η Εθνική ποδοσφαίρου τυφλών επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης της Ουγγαρίας, που και στον αγώνα του Σαββάτου, είχε επικρατήσει με 2-0. 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Αθλητισμού καλωσόρισε τις ξένες αποστολές και αναφέρθηκε στη δύναμη που κρύβουν οι παίκτες, να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να ξεπερνούν τα όποια εμπόδια. Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε, επίσης, στη δημοπράτηση του Αθλητικού Παρολυμπιακού Κέντρου, που θα γίνει στη Ραφήνα και θα είναι η έδρα των Παραολυμπιακών αθλητών. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ