fbpx

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρά-Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης: Εκτός ημιτελικών τα ελληνικά ζευγάρια

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρά-Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης: Εκτός ημιτελικών τα ελληνικά ζευγάρια

Τόσο το ανδρικό δίδυμο των Μουχθή/Χατζηκυριάκου (κλάση MD14), όσο και το έτερο δίδυμο, το μικτό με Μπουρνιά και Χρυσικό (κλάση ΧD4) δεν μπόρεσαν να περάσουν στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παρά-Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που ρίχνει αυλαία αύριο (9/9) στο Σέφιλντ.

Αρχικά, το δίδυμο των Μουχθή/Χατζηκυριάκου στο διπλό ανδρών (κλάση MD14), με αντιπάλους το ισπανικό δίδυμο των Αλμπέρτο Αλκαράθ Σεοάνε/Αλεχάντρο Ντίαθ, γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ (11-2, 11-7, 11-4) και δεν συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Στα μικτά ζευγάρια (κλάση ΧD4) η Ευανθία Μπουρνιά και Γρηγόρης Χρυσικός αν και το «πάλεψαν» δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από το ιταλικό δίδυμο των Καρλότα Ραγκατσίνι/Φεντερίκο Φάλκο, με το ίδιο σκορ, 3-0 σετ. Έχασαν τα δύο πρώτα games με 11-5 και 11-4, αντίστοιχα, αλλά στο 3ο έφθασαν να προηγηθούν με 5-4 και 9-7, αλλά τελικά οι Ιταλοί βρήκαν τρόπο να «απαντήσουν» ισοφάρισαν σε 9-9, πήραν τελικά το σετ με 12-10 και έφθασαν στη νίκη με 3-0.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει την Κυριακή (10/9), με το χάλκινο μετάλλιο της Ευανθίας Μπουρνιά, στην κλάση 2 των γυναικών, στις αποσκευές της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ