fbpx

Κολύμπησε από τη Σούδα μέχρι τη Σητεία ο Ταϊγανίδης (video)

Κολύμπησε από τη Σούδα μέχρι τη Σητεία ο Ταϊγανίδης (video)

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης πραγματοποίησε ένα ακόμα κατόρθωμα, κολυμπώντας 250χλμ στη θάλασσα, από τη Σούδα μέχρι τη Σητεία.

Η προσπάθεια του Ταϊγανίδη, που έκανε το γύρο του κόσμου, ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου από το λιμάνι της Σούδας στα Χανιά και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στη Σητεία.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ένα εγχείρημα το οποίο το ήθελα πάρα πολύ, προσπάθησα και έβαλα όλες τις δυνάμεις μου να το φέρω εις πέρας. Ήταν μια απόσταση 250 χιλιομέτρων από το λιμάνι των Χανίων προς το λιμάνι της Σητείας. Ήταν ένα όνειρο ζωής και τα μηνύματα τα οποία ήθελα να περάσω όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν ότι τα όνειρα δεν έχουν όρια και ό,τι μπορούμε να το ονειρευτούμε μπορούμε να το καταφέρουμε αρκεί να έχουμε πίστη, υπομονή και επιμονή και να στοχεύουμε πάντα ψηλά», είπε ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης.

Τον Ταϊγανίδη στη Σητεία υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης, που και αυτός δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για το κατόρθωμα του άλλοτε συναθλητή του (χρυσοί Παραολυμπιονίκες και οι δύο στην κολύμβηση).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση ΑμεΑ