fbpx

“Φιλίππεια 2024”: Έπεσε η αυλαία στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (28/1) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, η 3η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ “Φιλίππεια 2024”.

Περισσότεροι από 120 κολυμβητές και κολυμβήτριες, από σωματεία από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους παραολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης καθώς και νεαροί πανελληνιονίκες, προσέφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα, στους αγώνες που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” και τελούσαν υπό την αιγίδα της ΕΠΕ και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Η διοργάνωση είχε τη στήριξη της ΕΠΕ καθώς και των Δήμου Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελλάκης, καθώς και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Τζαμούσης, ο ταμίας Ανδρέας Κατσαρός, ο γενικός διευθυντής Σάκης Κωστάρης και το μέλος του Δ.Σ. Αλέξανδρος Ταξιλδάρης.

Την ΕΟΑΜ-ΑμεΑ, εκπροσώπησαν ο Β΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Στέφανος Φασιάς, καθώς και ο ειδικός γραμματέας Μανώλης Μαρκίδης και η έφορος VIRTUS και πρόεδρος της επιτροπής ακεραιότητας της Ομοσπονδίας Γεωργία Παναγιωτοπούλου.

Παρόντες και οι πρόεδροι των Παραολυμπιακών Επιτροπών των Κροατίας, Βουλγαρίας, Βόρειας Μακεδονίας, Σερβίας και Ισραήλ.

Παρών και ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών των αγώνων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση ΑμεΑ