fbpx

Mεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο σχολικό στην Κατερίνη (pics)

Mεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο σχολικό στην Κατερίνη (pics)

Το αύριο της Ελληνικής Άρσης Βαρών άφησε ζωηρό το ελπιδοφόρο αποτύπωμα του στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, που έγινε την Παρασκευή (31/3) και διοργανώθηκε από την ΕΟΑΒ σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής αγωγής Πιερίας και την Αρωγή του Δήμου Κατερίνης.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν μαθητές αθλητές και αθλήτριες από τα Λύκεια όλης της Ελλάδας στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με την παρουσία αλλά και την πολύτιμη συμβολή του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Καραποστόλη, που είχε την επιμέλεια της διοργάνωσης, αλλά και του ομοσπονδιακού προπονητή, υπεύθυνου για την ανάπτυξη του αθλήματος Πέτρου Αρκουδέα

Στο μήνυμα που απέστειλε η πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη χαρακτήρισε τους μαθητές αθλητές ως «το αύριο του αθλητικού και του Ολυμπιακού ιδεώδους» ευχόμενη από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλους τους αγώνες κάθε μορφής που θα δώσουν στη ζωή τους. Το μήνυμα ανέγνωσε η ταμίας της ΕΟΑΒ  Φιλιππία Κοχλιαρίδου, η οποία εκπροσώπησε την Πρόεδρο και συνολικά  την ΕΟΑΒ, στους αγώνες.

Με την παρουσία τους τίμησαν, εξάλλου, τους αγώνες η Βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. κ. Αννα Μάνη Παπαδημητρίου, η Βουλευτής Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ, Μπετή Σκουφά ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας της ΝΔ Σάββα Χιονίδη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, η Διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Τριανταφυλλίδου, από την σχολική επιτροπή ο κ. Παπαγεωργόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, του Δήμου Κατερίνης και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ ο κ. Ιωάννης Νταντάμης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Άρση Βαρών