fbpx

Γεωργοπούλου στο ApexSports.gr: «Παρά τον τραυματισμό μου θα κάνω το καλύτερο που μπορώ στο Ευρωπαϊκό»

Γεωργοπούλου στο ApexSports.gr: «Παρά τον τραυματισμό μου θα κάνω το καλύτερο που μπορώ στο Ευρωπαϊκό»

Την Μεγάλη Πέμπτη (13/4) αναχωρεί η Εθνική ομάδα άρσης βαρών για τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που διεξάγεται στην Αρμενία από τις 15 έως τις 21 Απριλίου και θα αποτελείται από επτά αθλητές.

Πέρα από τον Ιακωβίδη που θα αγωνιστεί στα -89κ των ανδρών στο ευρωπαϊκό θα αγωνιστούν η Μαρία Πιπιλιαρίδου στα -49κ, η Μαρία Καρδαρά με τη Σοφία Γεωργοπούλου στα -59κ, η Χριστίνα Καστρινάκη στα -64κ και η Δέσποινα Πολακτσίδου με τη Δέσποινα Χαριτοπούλου στα -76κ.

Η Γεωργοπούλου ήταν αυτή που στο περσινό ευρωπαϊκό είχε φύγει με μετάλλιο, το χάλκινο στο αρασέ των 59κ με 96κ που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ και θα απειλήσει για ακόμα μία φορά το φράγμα των 200κ στο σύνολο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πριν την αναχώρηση της Εθνικής για Αρμενία μίλησε στο ApexSports.gr για την διοργάνωση, λέγοντας τα εξής: «Το φετινό Ευρωπαϊκό την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν 7 αθλητές. Το επίπεδο είναι υψηλό και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε όπως πρέπει. Όσον αφορά εμένα, αντιμετώπισα έναν τραυματισμό τους τελευταίους μήνες, από τον οποίο προσπαθώ να ανακάμψω. Και παρόλα αυτά, αυτά θα είμαι εκεί και θα κάνω το καλύτερο που μου επιτρέπουν οι συνθήκες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Άρση Βαρών