fbpx

Πανελλήνιο: Διατήρησε τον τίτλο του στα ομαδικά ο ΟΑΓΩ

Πανελλήνιο: Διατήρησε τον τίτλο του στα ομαδικά ο ΟΑΓΩ

Ο ΟΑΓΩ στέφθηκε για 3η συνεχόμενη φορά πρωταθλητής Ελλάδας στο Ομαδικό σε μια διοργάνωση που διεξήχθη στο Σιδηρόκαστρο (22-23/10) στην οποία συμμετείχαν 12 ομάδες απ’όλη τη χώρα. Υπενθυμίζουμε πως τα ομαδικά δεν πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια λόγω πανδημίας.

Ο ΟΑΓΩ με τους Ορφέα Τσαμουσιάδη, Ειρήνη Τέντα, Πέτρο Τέντα, Σταμάτιο Τσιγκιρδάκη, Θεοδώρα Λαμπριανίδου, Ελένη Μουτεβελίδου στη σύνθεση του και προπονητή τον Κώστα Ραφτόπουλο συμμετείχαν στο 1ο γκρουπ μαζί με τους Α.Σ.Σ Πλάτων και Α.Γ.Σ Δίας.

Επικράτησαν και στα 2 παιχνίδια τους με 3-2 νίκες και κατέκτησαν την 1η θέση του ομίλου. Την πρόκριση στην τελική 6άδα πήραν οι 2 καλύτερες ομάδες των 3 ομίλων, μεταφέροντας τα αποτελέσματά τους. Από το 1ο γκρουπ μαζί με τον ΟΑΓΩ προκρίθηκε ο Α.Σ.Σ Πλάτων. Από το 2ο γκρουπ προκρίθηκαν οι Α.Γ.Σ Ρούπελ και Α.Σ Ιάσων Μαλακοπής, ενώ από το 3ο γκρουπ πέρασαν οι Φ.Ε.Ο Θήβας και Ν.Ε Πατρών.

Στην τελική 6άδα ο ΟΑΓΩ επικράτησε 3-2 του Α.Σ.Σ Πλάτων, 4-1 της Ν.Ε Πατρών, 5-0 του Α.Σ Ιάσων Μαλακοπής και 4-1 του Φ.Ε.Ο Θήβας.

Στο τελευταίο παιχνίδι νίκησε 4-1 τον Α.Γ.Σ Ρούπελ σε μια αναμέτρηση όπου πραγματοποιήθηκαν μόνο τα μονά, καθώς ο τίτλος είχε εξασφαλιστεί με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να γίνουν τα διπλά (ανδρών-γυναικών-μεικτό).

Στα μονά, οι πρωταθλητές επικράτησαν στους άνδρες με τον Ορφέα Τσαμουσιάδη να κερδίζει τον Πασχάλη Μελικίδη (13-21 21-7 21-18), ενώ στις γυναίκες η Ειρήνη Τέντα γνώρισε την ήττα από την Θωμαή Παυλίδου (21-15, 13-21, 6-21).

ΒαθμολογίαΤελική φάση

1.ΟΑΓΩ 10
2.Φ.Ε.Ο Θήβας 8
3.Α.Γ.Σ Ρούπελ 6
4.Α.Σ Ιάσων Μαλακοπής 4
5.Ν.Ε Πατρών 2
6.Α.Σ.Σ Πλάτων 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάντμιντον