fbpx

BWF Finals: Από τη Γκουανγκζού στη Μπανγκόκ

BWF Finals: Από τη Γκουανγκζού στη Μπανγκόκ

Η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος αποφάσισε να αλλάξει το πεδίο δράσης του φετινού World Tour Finals και αντί στο Γκουανγκζού τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που επικρατούν στην Κίνα για τη πανδημία του κορονοϊού.,

 Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το World Tour Finals να διεξάγεται μεταξύ 14 και 18 Δεκεμβρίου ωστόσο η διεθνής ομοσπονδία επικαλέστηκε προβλήματα με τη διαθεσιμότητα του σταδίου για την αλλαγή τοποθεσίας. Οι αθλητές που θα έχουν πάρει την πρόκριση θα ανακοινωθούν στις 22 Νοεμβρίου όταν ολοκληρωθεί το Αυστραλιανό Όπεν.

«Η ομοσπονδία μετά τις συνομιλίες με την αντίστοιχη της Κίνας συμφώνησαν να αλλάξουν την τοποθεσία του World Tour Finals εξαιτίας των προκλήσεων που εμφανίστηκαν με την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας», αναφέρει η ανακοίνωση. «H BWF θα ήθελε να ευχαριστήσει την κινεζική ομοσπονδία και τη δημοτική αρχή της Γκουανγκζού για την εξαιρετική συνεργασία. Η BWF θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει την ομοσπονδία της Ταϊλάνδης για τη βοήθειά της να φιλοξενήσει το τουρνουά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάντμιντον