fbpx

Συνεχίζουν μαζί παγκόσμια ομοσπονδία και HSBC

Συνεχίζουν μαζί παγκόσμια ομοσπονδία και HSBC

Η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, η BWF, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την HSBC για τα επόμενα 4 χρόνια.

 «Η δέσμευση της HSBC στη διοργάνωση του World Tour και στην παγκόσμια προώθηση του αθλήματος συνεχίζεται με το γνωστό της ρόλο που έχει αποδειχθεί καθοριστικός στην επιτυχία των τουρνουά σε όλο τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Πουλ-Έρικ Χόγιερ. «Αυτή η αφοσίωση ήταν ανεκτίμητης αξίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού καθώς βρήκαμε τη δύναμη και την στήριξη σε πολλές δύσκολες και αντίξοες καταστάσεις».

 Η HSBC εμπλέκεται στο άθλημα εδώ και περισσότερα από 4 χρόνια αρχίζοντας με τη χορηγία στους τελικούς του World Tour το 2018 στην Γκουανγκζού της Κίνας. «Πιστεύουμε ότι τα επόμενα 4 χρόνια θα αποφέρουν ακόμα μεγαλύτερους καρπούς καθώς μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο και διπλασιάζουμε την αφοσίωσή μας με το σχέδιο AirBadminton, μία νέα μορφή που θα κάνει ντεμπούτο στα World Beach Games». Η συμφωνία περιλαμβάνει 31 τουρνουά στο World Tour μαζί με τους τελικούς της κάθε χρονιάς ενώ το νέο πρόγραμμα θα δει την αύξηση στα τουρνουά επιπέδου Super 1000, Super 750 και Super 500.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάντμιντον