fbpx

All England Open: Ο τίτλος στην Αν Σε-Γιανγκ (vids)

All England Open: Ο τίτλος στην Αν Σε-Γιανγκ (vids)

Η Αν Σε-Γιανγκ από τη Νότια Κορέα πήρε τον τίτλο στο All England Open επικρατώντας της «χρυσής» Ολυμπιονίκη Γιου Φέι Τσεν.

Στον μεγαλύτερο σε διάρκεια από τους πέντε τελικούς σε επίπεδο BWF World Tour Super 1000 η Σε-Γιανγκ πήρε το πρώτο γκέιμ με 21-17 ωστόσο η Κινέζα αντίπαλός της απάντησε στο δεύτερο με 21-10 με τη Γιανγκ να παίρνει το τρίτο με 21-19 και να βάζει τέλος στο ματς μετά από 75 λεπτά. Με το αποτέλεσμα αυτό έκανε το βήμα παραπάνω καθώς πέρυσι είχε ηττηθεί στον τελικό από τη Γιαπωνέζα Ακάνε Γιαμαγκούτσι.

YouTube video

 Στον τελικό των ανδρών στο Utilita Arena του Μπέρμιγχαμ, ο τίτλος ήταν κινεζική υπόθεση με τον Σι Φενγκ Λι να επικρατεί με 26-24 και 21-5 του συμπατριώτη του, Γιου Κι Σι. Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος του Λι σε αυτό το επίπεδο και ο πρώτος μετά το Canada Open του 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=udvUVZuZ4kc&ab_channel=BadmintonFinder

 Η Κίνα πήρε τον τίτλο και στα μεικτά διπλά καθώς Σι Βέι Ζενγκ και Για Κιόνγκ Χουάνγκ νίκησαν τους Σέουνγκ Τζέ Σέο και Γιου Τζουνγκ Τσάε από τη Νότια Κορέα με 21-16, 16-21 και 21-12.

 Υπόθεση της Ινδονησίας ο τίτλος στα διπλά ανδρών με τους νούμερο 1 του ταμπλό, Φαγιάρ Αλφιάν και Μουχαμάντ Ρίαν Αρντιάντο να νικούν με 21-17 και 21-14 τους συμπατριώτες τους, Μοχαμάντ Αχσάν και Χέντρα Σετιαβάν. Τέλος, στα διπλά γυναικών η Νότια Κορέα είχε διπλή παρουσία στον τελικό με τις Σο Γιέονγκ Κιμ και Χι Γιονγκ Κονγκ να επικρατούν με 21-5 21-12 των Χα Να Μπάεκ και Σο Χι Λι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάντμιντον