fbpx

Αποσύρεται προσωρινά ο Λάκσια Σεν

Αποσύρεται προσωρινά ο Λάκσια Σεν

Κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Αγώνες Κοινοπολιτείας του 2022 ο Λάκσια Σεν θα κάνει ένα διάλειμμα από το άθλημα για να επικεντρωθεί στην πνευματική και σωματική του υγεία.

 Ο 21χρονος Ινδός, ο οποίος πήρε το χρυσό μετάλλιο και στο μεικτό ομαδικό των Ολυμπιακών Αγώνων νεότητας το 2018, βρίσκεται σε πτωτική πορεία καθώς υποχώρησε από την 6η στην 25η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Το 2022 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τον ίδιο καθώς πήρε τον τίτλο και στο India Open Super 500 μαζί με το χρυσό στους Αγώνες Κοινοπολιτείας στα μονά των ανδρών και το αργυρό στο ομαδικό του Thomas Cup.

«Ήθελα να πάρω μία στιγμή για να μιλήσω για την σημασία του διαλείμματος, για να κατανοήσω ότι μερικές φορές το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας είναι ένα βήμα πίσω για να ανακτήσουμε δυνάμεις», ήταν τα λόγια του.

Αυτή την σεζόν ο Σεν ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο του All England Championships, δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο India Open και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του German Open τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάντμιντον