fbpx

Champions Cup: Αποκλεισμός για τους Sale Sharks (video)

Αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων για τους Sharks.

Οι Sale Sharks γνώρισαν την ήττα με 37-24 από τη Rochelle και παράλληλα τον αποκλεισμό από το γύρο των 16 του Champions Cup.

Η γαλλική ομάδα μπροστά στο σκορ με 16-0 στο τέλος του πρώτου μέρους στο Salford Community Stadium. Με την εντός έδρας ήττα οι Sharks δεν συνεχίζουν στο τουρνουά. Την πρόκριση εξαιτίας του αποτελέσματος εξασφάλισαν από τον τέταρτο όμιλο οι Leicester Tigers.

Κάτοχος του τίτλου η Rochelle συνεχίζει στη  διοργάνωση. Παίρνοντας την 3η θέση θα δώσει εκτός έδρας ματς. Οι Sharks θα παίζουν πλέον στο Challenge Cup.

YouTube video

Συνέχεια στις εντός έδρας επιτυχίες της έδωσε η Toulouse. Η γαλλική ομάδα εξασφάλισε την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Νικήτρια απέναντι στη Bath με 31-19. Πέντε φορές κάτοχος του τίτλου η Toulouse θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας μέχρι τον τελικό αν φτάσει εκεί. Η Bath ήθελε ένα βαθμό για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας στο γύρο των 16, κάτι που πήραν οι Harlequins.

YouTube video

Εντός έδρας ματς στο γύρο των 16 θα δώσουν και οι Exeter Chiefs. Ήττα στην έδρα τους στο τελευταίο ματς του τρίτου ομίλου με 40-17 απέναντι στη Bayonne. Επόμενη αντίπαλός της η Bath. Αποκλεισμός για τη Bayonne που θα συνεχίσει στο Challenge Cup. Με 12 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι γνωρίζοντας την ήττα χωρίς συνέπειες.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ράγκμπι Λιγκ