fbpx

Επιστροφή στην κορυφή για την Γεωργία Σγούρου (vid)

Επιστροφή στην κορυφή για την Γεωργία Σγούρου (vid)

Η Γεωργία Σγούρου στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μουάιτάι, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με επιτυχία στο Λουτράκι, ήθελε την χειρότερη δυνατή κλήρωση! Αντίθετα με τα θέλω κάποιου “λογικού” αθλητή η Γεωργία είχε στο μυαλό της τη μεγάλη ρεβάνς. Μία ρεβάνς που άκουγε στο όνομα Μαρία Μαριάνι από την Πορτογαλία. Παγκόσμια Πρωταθλήτρια U23, είχε κερδίσει την Σγούρου στον ημιτελικό που έμεινε στο Χάλκινο μετάλλιο. Στο μυαλό της Γεωργίας δεν ήταν η διάκριση στο Μεσογειακό, αλλά μία ρεβάνς σε Παγκόσμιο επίπεδο και η επιστροφή της στην κορυφή!

Mε τον προπονητή της Νάσο Αργυρόπουλο δούλεψε μεθοδικά με σκοπό τη νίκη ώστε να γίνει αυτό και να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος στην έδρα μας. Στην πρώτη μάλιστα διεθνή διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι. H Ελληνίδα “Golden Princess” με αφετηρία το Μεσογειακό επανήλθε στην Χρυσή τροχιά. Άφησε πίσω της μια μικρή ανάπαυλα λόγω του τραυματισμού της. Η Σγούρου έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει μπροστά της την απόλυτη κορυφή. Αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από το Χρυσό στην κατηγορία Elite και να γράψει ιστορία!

YouTube video

Με αφορμή λοιπόν το Μεσογειακό συγκεντρωμένη και επικεντρωμένη στο στόχο της τα κατάφερε. Κέρδισε ένα παλληκαρήσιο Χρυσό για την Εθνική μας ομάδα Παγκοσμίου επιπέδου. Λίγο μετά την επιτυχία της μας είπε:

Ο συγκεκριμένος αγώνας, ήταν ένας μεγάλος στόχος. Μια μεγάλη πρόκληση για τον εαυτό μου και ΜΟΝΟ. Η στιγμή που κατάφερα να κερδίσω τον συγκεκριμένο αγώνα, ήταν η στιγμή που ξεπέρασα όλα όσα είχα μέσα στο μυαλό μου.

Πολλές φορές η “μάχη”… είναι με τον εαυτό μας και εγώ τα κατάφερα. Αισθάνομαι περήφανη και έτοιμη για τους επόμενους στόχους μου οι οποίοι είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και έπειτα πρώτος στόχος για το 2024 το παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Τα χρυσά κορίτσια Σγούρου και Κολλιοπούλου με τον προπονητή τους Νάσο Αργυρόπουλου

Πρέπει να τονιστεί ότι η 18χρονη Γεωργία, αθλήτρια της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών Αγίου Στεφάνου, έχει ένα εντυπωσιακό παλμαρέ, που την κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας της! Με Χρυσό στην κατηγορία 14-15 Ευρωπαϊκό Μινσκ 2019, χρυσό στην κατηγορία 16-17 Παγκόσμιο Μπανγκόκ 2021 και χρυσό στο μεσογειακό στην κατηγορία U23 τώρα την προηγούμενη εβδομάδα 2023. Αφήσαμε τελευταίο το Χάλκινο στο Παγκόσμιο U23 στην Άγκυρα 2023, αυτό με την Πορτογαλίδα αθλήτρια όπου το ζήτημα… λύθηκε!

Η δικαίωση των κόπων, η μεγάλη ρεβάνς επετεύχθη, για την Γεωργία Σγούρου
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά