fbpx

Τρία στα τρία με Βασιλειάδη, Κωνσταντινούδη και Φωτιάδη 

Τρία στα τρία με Βασιλειάδη, Κωνσταντινούδη και Φωτιάδη 

Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις των παιδιών της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων, που διεξάγεται στην Αρμενία. 

Βασίλης Βασιλειάδης

Βασίλης Βασιλειάδης, Πέτρος Κωνσταντινούδης και Μανώλης Φωτιάδης ξεκίνησαν με νίκες, ξεπέρασαν το εμπόδιο των 32 και με χαρακτηριστική άνεση μπήκαν στους 16 της κατηγορίας τους.

Πέτρος Κωνσταντινούδης

Πρώτος το χορό έσυρε Βασίλης Βασιλειάδης. Με αντίπαλο τον Εσθονό Ruslan Aulov, επικράτησε χωρίς να προβληματιστεί, καθαρά και ομόφωνα. Με διαφορά δευτερολέπτων στο διπλανό ρινγκ ο Πέτρος Κωνσταντινούδης επικρατούσε του Maksim Sadouski από τη Λευκορωσία, κι Σύρος ομόφωνα.

Μανώλης Φωτιάδης

Τρίτος και τελευταίος για σήμερα αγωνίστηκε ο Μανώλης Φωτιάδης με τον Prince Charles. Ο «κεφαλοκυνηγός» Μανώλης με το γνωστό κι αναμενόμενο πλέον αποτέλεσμα, RSC (Referee Stop Contest), πριν καλά καλά συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος, πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο βιογραφικό του. Πέρασε ξεκούραστα στην επόμενη φάση και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος που θα καταφέρει να πάει ο αγώνας σε απόφαση κριτών. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά