fbpx

Ευρωπαϊκό Μουάιτάι: Ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής

Ευρωπαϊκό Μουάιτάι: Ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής

Αναμφίβολα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η Ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων Μουάιτάι 2023 στην Αττάλεια. Από 6 έως 12 Δεκεμβρίου δώσαμε τις μάχες μας εντός και εκτός ρινγκ υπό την αιγίδα της European Muaythai Federation.

Απονομή Αργυρού Μεταλλίου?στον αθλητή της Εθνικής, Πέτρο Σάχο

Αγωνιστικά ο ασταμάτητος Πέτρος Σάχο, παρόν στο βάθρο και σε αυτό το μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού. Με 3 συγκλονιστικούς αγώνες φόρεσε το αργυρό μετάλλιο στο στήθος του. Αξιοσημείωτο είναι και το Χάλκινο μετάλλιό του στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη.

Απονομή Χάλκινου Μεταλλίου?στον αθλητή της Εθνικής, Κυριάκο Μπακιρτζή,

Ο Κυριάκος Μπακιρτζής μετά το πρώτο μετάλλιο για το Μουάιτάι στα European Games γυρίζει πίσω με ένα ακόμα Χάλκινο σε μεγάλη διοργάνωση. Πρέπει να τονιστεί ότι ο Γεωπόνος από την Κομοτηνή είχε την δυσκολότερη κλήρωση σε αυτό το Ευρωπαϊκό. Ας δούμε τη έκαναν στην συνέχεια οι αθλητές που μας νίκησαν:

Στην S Male Elite -75kg ο Πολωνός Mateusz Rozak που νίκησε τον Γιάννη Μπούκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο

Κατηγορία S Male Elite -63,5kg ο Ρώσος Mikhail Yakimovich που νίκησε τον Γιώργο Χάλαρη πήρε το χάλκινο μετάλλιο

Στις γυναίκες S Female Elite -60kg η Τουρκάλα Kubra Kocakus που νίκησε την Χριστίνα Ζάμπουρα κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο

Στα S Male Elite -91kg ο Ουκρανός Oleh Pryimachov που νίκησε τον Κυριάκο Μπακιρτζή πήρε το Χρυσό μετάλλιο. Ο Ουκρανός αποτελεί το απόλυτο φαβορί των κατηγοριών

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, κ. Αρτέμιος Καραμολέγκος, κατά την απαγγελία του Όρκου Προπονητών

Στις επιτυχίες καταγράφω και την τιμητική παρουσία για την Ελληνική αποστολή του Ομοσπονδιακού Προπονητή Αρτέμη Καραμολέγκου στην τελετή έναρξης. Ο Καραμολέγκος επελέγη να εκπροσωπήσει τους δεκάδες παρόντες προπονητές και έδωσε τον όρκο του ευ αγωνίζεσθαι. Πρέπει να τονιστεί ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής, που είναι παρών σε όλα τα αγωνιστικά ταξίδια της Εθνικής, ξεκινάει κάθε ταξίδι από την Σαντορίνη. Στα συν και η παρουσία του διεθνή διαιτητή Νικηφόρου Κυδωνάκη σε ένα ακόμα σημαντικό πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜ, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος

“Last but not Least” Στον απολογισμό αφήνω τελευταία την εκλογή στην Αντιπροεδρία της EMF του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι Ιωάννη Παπαδόπουλου. Τελευταία γιατί και ο ίδιος στο τέλος θα την ανέφερε καθώς επιδιώκει πάντα την προβολή αθλητών και προπονητών και όχι της διοίκησης. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13/12/23, στα πλαίσια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με συντριπτική στήριξη έχουμε τον πρώτο Έλληνα στο ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. O κ. Παπαδόπουλος είναι επιφορτισμένος με το νευραλγικό κομμάτι της ανάπτυξης του αθλήματος στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά