fbpx

Τριάδα φωτιά σήμερα με Νανιτζανιάν, Τσαμαλίδη και Κοροβέση

Νανιτζανιάν Τσαμαλίδης και Κοροβέσης

Τετάρτη ημέρα του 75ου Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας Strandja, ενός τουρνουά, που διεξάγεται από 4 έως 11 Φεβρουαρίου στη Σόφια.  Η ημέρα  σήμερα έχει τριπλή ελληνική εκπροσώπηση. Κοροβέσης, Τσαμαλίδης και Νανιτζανιάν κυνηγούν τη νίκη, μια νίκη που θα τους φέρει στους 8 της κατηγορίας τους. 

Ο Αναστάσιος Κοροβέσης στα 71 κιλά αγωνίζεται με τον πολύ έμπειρο Rami Kiwan από τη Βουλγαρία. Το έργο του Κοροβέση είναι αρκετά δύσκολο μιας και ο Βούλγαρος έχει στο ενεργητικό του περισσότερους από 80 αγώνες και είναι ο νικητής του περυσινού Strandja. 

Ο Μιχάλης Τσαμαλίδης στα 80 κιλά αντιμετωπίζει τον Tuohetaerbieke Tanglatihan από την Κίνα. Ο 27χρονος Κινέζος, με καταγωγή από το Καζακστάν, δε στερείται διακρίσεων. Χρυσός νικητής στους Ασιατικούς αγώνες του 2022, 2ος στο Παγκόσμιο του 2023 στην Τασκένδη, θα βάλει δύσκολα στον Έλληνα πρωταθλητή. 

Τελευταίος για την ελληνική ομάδα αγωνίζεται στα +92 κιλά ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν. Αντίπαλος του ο παλιός γνώριμος του Andrei Zaplitnii από Μολδαβία, έναν πυγμάχο τον οποίο ο Βαγγέλης έχει κερδίσει στις 16 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές τουρνουά «Βασίλης Τόπαλος». 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά