fbpx

Το who is who των αντιπάλων Παπαδάτου, Λιναρδάτου, Σταυρίδου, Νανιτζανιάν 

Το who is who των αντιπάλων Παπαδάτου, Λιναρδάτου, Σταυρίδου, Νανιτζανιάν 

Με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, καθώς οι σημερινοί αγώνες είναι αυτοί που βάζουν στα μετάλλια του Διεθνούς Τουρνουά Strandja, τα 3 κορίτσια της πυγμαχίας και το «βαρύ πυροβολικό» Βαγγέλης Νανιτζανιάν αγωνίζονται σήμερα για την είσοδο στην 4αδα. 

Το Strandja, το παλαιότερο τουρνουά πυγμαχίας στην Ευρώπη και το οποίο ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου, συγκεντρώνει την ελίτ των πυγμάχων. Αυτό το καθιστά ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά και ενδεχόμενη επιτυχία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι το επίπεδο δυσκολεύει όλο και περισσότερο, με το έργο των πυγμάχων να γίνεται δυσκολότερο.  

Πρώτη σήμερα αγωνίζεται (αγώνας 119) η 3η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου με αντίπαλο την Ταϊλανδή Preedakamon Tintabthai, την 3η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 στην Κωνσταντινούπολη. 

Δυο αγώνες μετά η παγκόσμια στην επαγγελματική πυγμαχία, Χριστίνα Λιναρδάτου αντιμετωπίζει την Tetiana Dovgal από την Ουκρανία, πρωταθλήτρια Ουκρανίας η οποία αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία και στο σκληρό Κιόκουσιν Καράτε. 

Στον αγώνα 121, λίγο μετά δηλαδή, αγωνίζεται και η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στις Νεανίδες και χρυσή Βαλκανιονίκης, Βασιλική Σταυρίδου. Απέναντι της θα σταθεί η Gabriele Stonkute από τη Λιθουανία. Μια πυγμάχος με πολύ βαρύ βιογραφικό. Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2022, Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022. 

Τελευταίος για τα ελληνικά χρώματα σήμερα αγωνίζεται ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν. Μετά από μια πεντακάθαρη νίκη εχθές ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρει απέναντι του τον Kristiyan Dimitrov από τη Βουλγαρία. Θυμίζουμε ότι ο Dimitrov τον Σεπτέμβριο στην Αλμπένα είχε αφήσει εκτός συνέχειας Βαλκανικού πρωταθλήματος τον Διονύση Ψυχογιό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά