fbpx

Ο Νανιτζανιάν θριαμβευτικά στον τελικό του Strandja

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν στον τελικό

Αποφασισμένος να πάει στον τελικό του Strandja ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του. Ο Ιρλανδός Jack Marley δεν μπορούσε με τίποτα να του «κόψει» το δρόμο. 

Με την προϊστορία των 2 πυγμάχων να γράφει 1-1, ίσως ο σημερινός αγώνας να μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «the war to settle the score». Και το σκορ γράφει πλέον 2-1 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή. Βλέποντας από νωρίς ότι το μπροστά χέρι του Ιρλανδού «κρέμαγε» ο Νανιτζανιάν το εκμεταλλεύτηκε. Πέρασε 2-3 πολύ δυνατά δεξιά που έπιασαν καλά τον Marley. Την ίδια τύχη είχαν και 2 τουλάχιστον πολύ δυνατά αριστερά κροσέ, χτυπήματα που άρχισαν να ζαλίζουν τον αντίπαλο.  Κι όλα αυτά στον 1ο γύρο. 

Και ο 2ος κύλησε στο ίδιο περίπου μοτίβο. Ο Νανιτζανιάν, με πολύ ώριμο παιχνίδι, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο. Ο 3ος και τελευταίος γύρος δεν είχε και πολλά να δείξει. Κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Ένα αριστερό κροσέ ζάλισε τον Ιρλανδό, οδηγώντας στη διακοπή του αγώνα από το διαιτητή ενώ υπολείπονταν ακόμα 2:35 για το τέλος. 

Νίκη εντυπωσιακή, πολύ καλή εμφάνιση και τελικός για τον Νανιτζανιάν αύριο. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά