fbpx

Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου: Νιώθω χαρά που έφτασα ως εδώ

Άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της Ολγας Παπαδάτου

Με 2 νίκες κι ένα χάλκινο μετάλλιο επιστρέφει η Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου από τη Σόφια. Στο πιο δυνατό Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας, το Strandja, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε μια ανάσα από τον τελικό των 57 κιλών. Συγκεντρωμένη, με μυαλωμένο και μεστό παιχνίδι, η Όλγα τα κατάφερε σε αυτό το δύσκολο τουρνουά, δείχνοντας πανέτοιμη για το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά στην Ιταλία, στο Busto Arsizio. Εκεί που θα δοθούν κάποια από τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού

Το Strandja, το πρώτο δυνατό κρας τεστ, πριν το ταξίδι στην Ιταλία, σε 20 ημέρες (3-11 Μαρτίου οι ημερομηνίες του Προ-Ολυμπιακού) μπορεί να θεωρείται επιτυχημένο. Όχι τόσο ίσως για το μετάλλιο όσο για το ότι στους αγώνες της βγήκαν πράγματα δουλεμένα στην προπόνηση. Όπως αυτό το side step που είδαμε.

Η Όλγα, ανάμεσα σε απονομή, χρόνο για την απαραίτητη ξεκούραση, αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής μας δήλωσε:

«Μου αρέσε που ανέβηκα τρεις φορές στο ρινγκ. Ένιωθα έτοιμη και ανυπομονούσα να παίξω σε κάθε αγώνα! Θα ήθελα να βρίσκομαι και στον  τελικό με την Βουλγάρα αθλήτρια που εκτιμώ και από την οποία ειχα χάσει στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού στο Μαυροβούνιο το 2022. Δυστυχώς ο δρόμος μου σταμάτησε στα ημιτελικά από την Ταζίκ Samadova Mijgona, πρωταθλήτρια Ασίας, σε έναν αγώνα όπου κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Έχω μια μικρή πίκρα, αλλά νιώθω και χαρά που έφτασα ως εδώ.

Με τον κοουτς μου, Στέφανο Φιλιμιάνοβ, είμαστε πολύ δυνατή ομάδα. Δουλεύουμε μεθοδικά και συστηματικά, επικεντρωμένοι στη βελτίωση της τεχνικής και τακτικής μου. Πιστεύει πολύ σε εμένα, όπως κι εγώ σε αυτόν, και αυτό βγαίνει πάνω στο παιχνίδι. 

Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τους  ομοσπονδιακούς προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν και Βασίλη Κοκόλη που βρίσκονται δίπλα μου στους διεθνείς αγώνες». 

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά