fbpx

Με το χάλκινο μετάλλιο επιστρέφουν Σταυρίδου- Παπαδάτου από το Strandja 

Σταυρίδου και Παπαδάτου επιστρέφουν με το χάλκινο

Με το χάλκινο μετάλλιο του Διεθνούς Τουρνουά Strandja, επιστρέφουν στην Ελλάδα Βασιλική Σταυρίδου και Όλγα Παπαδάτου, μετά και τη σημερινή ημιτελική φάση. 

Η Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου αντιμετώπισε την Samadova Mijgona από το Τατζικιστάν. Μια πυγμάχο που εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά ύψους, μιας και κρατούσε σε απόσταση την ελληνίδα αθλήτρια. Κι όταν αυτή η απόσταση «έσπαγε» τότε επιστράτευε τις γνώσεις της στο γκουστιγκίρι. Στο εθνικό άθλημα του Τατζικιστάν, μια μορφή παραδοσιακής πάλης. Κάτι που δεν παρατηρήθηκε ούτε μια φορά από τον διαιτητή. Αποτέλεσμα αυτών ήταν νίκη για την Ταζίκ πυγμάχο με πλειοψηφική απόφαση. 

Λίγο μετά αγωνίστηκε η Βασιλική Σταυρίδου, η οποία έκανε το ζέσταμα της παρακολουθώντας τη συναθλήτρια της να αγωνίζεται. Η Baison Manikon από την Ταϊλάνδη κατάφερε να πάρει αρχικά τον έλεγχο του αγώνα. Ταυτόχρονα στάθηκε και τυχερή καθώς μια μικρή αιμορραγία στη μύτη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας τη «φρέναρε». Όχι βέβαια για το ίδιο το γεγονός, αλλά για τους αυστηρούς κανονισμούς που μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρη διακοπή. Σιγά σιγά η Σταυρίδου άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς στο 2ο γύρο ώσπου ένα υπερβολικά αυστηρό μέτρημα της έκοψε το ρυθμό. Το 2ο μέτρημα (κι αυτό αυστηρό) που ήρθε στον επόμενο γύρο έσβησε τις οποίες ελπίδες της Σταυρίδου, η οποία τελικά αρκέστηκε κι αυτή στο χάλκινο μετάλλιο. 

Εμφάνιση χρυσού από την Όλγα Παπαδάτου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά