fbpx

26 & 27 Οκτωβρίου το 16o Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο

26 & 27 Οκτωβρίου το 16o Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο

Σε μία από τις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, με οφέλη όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην τοπική οικονομία του Ναυπλίου έχει εξελιχθεί το Παλαμήδειο πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών. Ένα πρωτάθλημα που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ.

Η διοργάνωση που μετράει ήδη 15 επιτυχημένα event, έχει καταφέρει μέσα από τη μεθοδική δουλειά και τον προγραμματισμό να βρίσκεται σταθερά μέσα στις πιο ποιοτικές διοργανώσεις της χώρας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο 15ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβρη συμμετείχαν 50 Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη τη χώρα με 630 αθλητές.

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα δε θα μπορούσε να λείπει από το αγωνιστικό καλεντάρι της καινούριας χρονιάς. Έτσι, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου επιστρέφει για 16η φορά και μαζί του θα διεξαχθεί και το 4ο Choy Lee Fut Cup.

Αγώνες Light Sanda, Taolou-weapons, Kick Light και Point Fighting για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και κατηγορίες κιλών. Μάλιστα το πρωτάθλημα από 2018 και μετά πραγματοποιείται στη μνήμη του Sifu Dr. Gaspar Garcia (1955-2018).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν όσο θα πλησιάζουμε κοντά στις ημερομηνίες του event μιας και είμαστε κάτι λιγότερο από 10 μήνες μακριά.

16ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γου Σου Κουνγκ Φου