fbpx

Συνάντηση αντιπροσωπείας του CUPES με στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φού

Συνάντηση αντιπροσωπείας του CUPES με έδρα το Πεκίνο με στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φού

Στις 8 Απριλίου 2024, συναντήθηκαν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φού, ο Πρόεδρος του Capital University of Physical Education and Sports (CUPES) με έδρα το Πεκίνο, κ. He Ming και αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου αποτελούμενη από τους κ.κ. Su Rufeng, Zhu Yongguo, Ding Chuanwei και Sha Jie, με τους κ. Παπαχρήστο Χρήστο, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, τον κ. Καραπάνο Σπύρο, Πρόεδρο της Τεχνικής επιτροπής και τον κ. Λάβδα Γιάννη, Νομικό Σύμβουλο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, προκειμένου να συζητήσουν ατζέντα συνεργασίας και να υπογραφεί το σχετικό μνημόνιο.

Η ατζέντα συνεργασίας περιλαμβάνει την χορήγηση υποτροφιών σε διακριθέντες αθλητές/αθλήτριες, την προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού , την στήριξη πρωταθλημάτων την ανταλλαγή προπονητών/προπονητριών και αθλητών /αθλητριών με σκοπό την εμβάνθυση των γνώσεων του Γουσου, την διοργάνωση σεμιναρίων για την ανάπτυξη του αθλήματος καθώς και την δημιουργία courses σχετικά με τη συμμετοχή του Γουσου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας, αλλά ευελπιστούμε πως θα υπογραφεί στο προσεχές διάστημα, γιατί τέτοιες κινήσεις αναδεικνύουν την αξία του Γουσου και ανεβάζουν το επίπεδο της Ομοσπονδίας.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γου Σου Κουνγκ Φου